uutta!

STAILAAMISEN PERUSTEET 

verkkoluennot itseopiskeluun

 

Näe sisustaminen ammattistailaajan silmin

Haluaisitko oppia sisustamaan ja stailaamaan, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Olet ehkä miettinyt, millä saat vietyä sisustuksen sille seuraavalle tasolle?

Stailaamisen perusteet kurssilla keskitytään käytännön vinkkeihin, joilla voit laittaa oman kotisi sisustuksen kuntoon. Ei pelkkää sisustuksen teoriaa, vaan käytännön ratkaisuja kauniin sisustuksen luomiseen.

Oletko koskaan miettinyt, mitkä on niitä stailaamisen saloja joilla loihditaan kauniita sisustuksia? Miksi sisustus on joillekin helppoa ja vaivatonta ja toisille se ei aukene millään? Kyse ei ole suinkaan synnynnäisestä taidosta vaan sen taidon voi oppia. Kun tietää mitä asioita katsoa, harjaantuu silmä pikkuhiljaa näkemään sisustuksen täysin uudella tavalla. Helposti ja vaivattomasti. 

Stailaamisen perusteet luennoilla käydään läpi käytännön asioita ja niitä asioita, jotka vaikuttavat kodin visuaaliseen ilmeeseen eniten. Ei opetella kirjasta eikä juuri edes mittanauhan kanssa, vaan harjoitellaan katsomaan sisustusta kuten ammattistailaaja..!

Luennot sopivat sinulle jos;

Sisustaminen on sinulle hankalaa, kun kaikkea ihanaa on tarjolla liikaa. Usein sisustuksesta tuleekin levoton sekoitus kaikkea.

Samaan aikaan olet kyllästynyt sisustamaan vain ostamalla uusia sisustustavaroita ja kaapit pursuaa jo valmiiksi vääriä valintoja.

Tarvitsisit konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka ne asetelmat tehdään ja kuinka kalusteet asetellaan.

Kyllästyt helposti sisustukseen ja kaipaat keinoja luoda muutosta ilman isoja hankintoja.

Et vain yksinkertaiseksi ymmärrä, mikä on se juttu millä saat tuotua sisustuksen uudelle tasolle.

Olet ehkä jopa miettinyt sisustussuunnittelijan konsultaatiokäyntiä, mutta haluaisit mieluiten hoitaa homman itse?

Tai sinulle kodinsisustaja, joka kaipaat perusteiden kertaamista.

Luennot käydään läpi omaan tahtiin ilman erillistä aikataulua. Opiskele stailaamisen perusteita silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka opiskelu on itsenäistä, luentojen yhteyteen voi myös esittää kysymyksiä ja saat vastaukset samaan paikkaan. Lopuksi voit myös tehdä tehtäviä sekä ladata itsellesi tiivistetyt oppaat stailaamisen perusteista.

Luentojen jälkeen:

  • Olet oppinut helpon ja yksinkertaisen sisustamisen ja stailaamisen kaavan, jolla onnistut aina.
  • Tiedät, kuinka rakennat sisustukselle toimivan ja kauniin pohjan.
  • Tunnistat sisustuksen yleisimmät kompastuskivet, jolloin osaat myös välttää ne.
  • Osaat stailata kotisi tilat kauniisti ja viimeistellysti.
  • Pystyt oppimasi perusteella, aina kerta toisensa jälkeen, tuomaan sisustukseen aina uutta ilmettä ja sitä kaivattua pientä muutosta.
  • Kurssin avulla opit näkemään lyhyessä ajassa, mitä stailattavalle tilalle kannattaa tehdä, oman kodin sisustamisesta tulee helpompaa.

Luennot koostuvat kahdesta kokonaisuudesta.

Ensimmäisessä osiossa opetellaan kauniin ja toimivan sisustuksen perusta ja toisessa osassa hypätään stailaamisen saloihin..!

 

Luentoja on yhteensä noin 95 minuutin edestä, joten kokonaisuuden voi kuunnella  vaikka yhden iltapäivän aikana läpi. Perehtyminen, harjoitukset ja käytäntöön vieminen vie tietenkin sitten oman aikansa, mutta materiaalit ovatkin käytössäsi puolen vuoden ajan ostopäivästä.

STAILAAMISEN PERUSTA

Aluksi käydään läpi sisustuksen yleisimmät kompastuskivet ja kuinka vältät ne omassa kodissasi. Käymme läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka kalusteet sijoitellaan ja mihin asioihin huomio tulee kiinnittää. Opit helpon ja yksinkertaisen sisustuksen ja stailaamisen kaavan, jolla tulet onnistumaan kerta toisensa jälkeen.

STAILAAMISEN SALAT

Kun ensin ollaan opeteltu luomaan toimiva pohja, aletaan käymään läpi stailaamisen saloja. Tässä osiossa käydään läpi asetelmien tekoa, stailaamisen perussääntöjä, tekstiilien valintaa (matot, tyynyt, verhot), lyhyesti valaistusta ja opetellaan parhaat stailausvinkit. 

Liity mukaan! 

KERTAMAKSU

149 €

sis. alv. 24 %

  • Sisältää luennot ja ladattavan oppaan
  • materiaalit ovat käytössäsi puolen vuoden ajan
  • Bonussisältö; stailaajan vinkit somekuviin
Liity nyt

Lahja sinulle!

Luentojen lisäksi saat myös oppaan onnistuneisiin sisustusaiheisiin somekuviin!

Miksi osallistua juuri tälle sisustuskurssille? 

Asuntojen myyntistailaajan työssäni näen viikottain lukuisia koteja, joten tunnen suomalaisten yleisimmät sisustustyylit. Samalla olen myös huomannut, kuinka tietyt ongelmat toistuu useissa kodeissa eikä sisustus ole niiden vuoksi toimiva tai viihtyisä, vaikka ne olisi helposti korjattavissa yksinkertaisilla toimilla. Ja juuri tuosta syystä, haluan tällä kurssilla näyttää ne sisustuksen yleisimmät kompastuskivet, jotta jokainen kodin sisustelija osaisi tehdä omasta kodistaan toimivan ja kauniin kokonaisuuden. 

Sinun ei tarvitse opiskella sisustussuunnittelun perusteita oppiaksesi sisustamaan omaa kotiasi, vaan voit tällä kurssilla keskittyä käytännön stailausoppeihin.

Sisustaminen ja stailaaminen oli minullekin harrastus vielä 10 vuotta sitten. Vaihtelin huonekalujen järjestystä vähän väliä, koska uusi järjestys tuntui kivalta aina vaan vähän aikaa. Ostin uusia sisustustavaroita, joiden tyyli vaihteli modernista maalaisromanttiseen. Olin sitä mieltä, että pidän ihan kaikista sisustustyyleistä ja siksi olikin niin vaikeaa valita minkälaista tyyliä milloinkin hain. Sisustaminen oli koko ajan ihanaa puuhaa, mutta aina puuttui jotain tai jokin siinä sisustuksessa tökki!

Nyt kun olen toiminut sisustusalan yrittäjänä jo kohta 7 vuotta, stailannut yli 2000 kotia, tiedän täsmälleen mihin asioihin kiinnittää huomiota. Omasta kodista on tullut se unelmien koti, jonka vielä 10 vuotta sitten luulin löytyvän jostain muualta kun ei sitä aiemmin onnistunut sisustaa. Töissä, kun astelen uuteen stailauskohteeseen, osaan nähdä hetkessä mitä asioita pitäisi muuttaa, vaikka näen kohteen siinä ensimmäistä kertaa.

Tiedän, että moni haluaa oppia sisustamisesta uutta, mutta tarjolla on monesti vain sisustussuunnittelun perusteiden opintoja ja se voi tuntua liioitellulta, jos haluaa sisustaa vain omaa kotiaan. Siksipä laitoinkin ajatukset hautumaan, miten saisin kiteytettyä sen taidon katsoa asioita stailaajan silmin...

 

Ja siitä syntyi STAILAAMISEN PERUSTEET..!

Haluaisitko jo vähän luettavaa? Lataa itsellesi vihkonen sisustuksen yleisimmistä kompastuskivistä, ehkä jokin niistä kuulostaa tutulta?

 

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin: