Hei, olen Jaana.

Stailausstudion perustaja ja ammattistailaaja yrittäjä. 

Olen tehnyt asuntojen myyntistailausta keväästä 2017 asti ja olen stailannut jo noin 2000 kotia. Noiden vuosien ajalta minulle on siis kertynyt paljon kokemusta ja tietoa asuntojen stailaamisesta. 

Oma tieni ammattistailaajaksi on ollut yhtä oppimista, mutta sen ei tarvitse olla sitä kaikille. Näiden kuuden vuoden aikana olen saanut seurata, kun asuntojen  myyntistailausten kysyntä on moninkertaistunut ja mukaan on tullut paljon uusia elementtejä. Nyt haluan tehdä stailaajan ammattia tunnetummaksi ja auttaa muitakin pääsemään alalle.

Tässä vielä oma polkuni ammattistailaajaksi pähkinänkuoressa:

  • 2012 aloitin bloggaamisen ja sisustusvalokuvien ottamisen. Blogin myötä pääsin verkostoitumaan monenlaisissa tapahtumissa ja yllättäen huomasin, että sisustusala kiehtoo minua koko ajan enemmän. Aloin haaveilemaan alanvaihdosta.
  • 2015 syksyllä jäin opintovapaalle tehohoitajan töistä ja aloitin sisustusartesaani -opinnot. Opiskelun aikana sain perusvälineitä sisustusalalla toimimiseen, mutta en tarkalleen tiennyt mitä haluaisin tehdä valmistumisen jälkeen.
  • 2017 keväällä, kun valmistuminen oli lähellä, pääsin aiemmin syntyneiden verkostojen ansiosta kokeilemaan stailaajan töitä kevytyrittäjänä. Minulla ei ollut päivääkään kokemusta stailaajan ammatista, mutta sisustusvalokuvausta harrastaneena minulla oli siihen jonkinlaiset edellytykset. Stailauspalvelulle oli kysyntää, joten viimein tiesin mitä haluaisin tehdä valmistumisen jälkeen.
  • 2017 toukokuussa valmistuin Sisustusalan artesaaniksi ja samaan aikaan irtisanouduin teho-osaston sairaanhoitajan työstä.
  • 2017 kesäkuussa perustin nykyisen yritykseni. Aluksi tarjosin sekä stailauspalveluja, sisustussuunnittelua ja sisustuskonsultaatioita. Ensimmäinen vuosi oli yhtä opettelua. Piti opetella itse työtä, yrittäjyyttä, välitysalan käytäntöjä, asiakaspalvelua ja ajanhallintaa.
  • 2020 olin saanut jo hyvin kokemusta stailaajan ammatista. Poikkeuksellinen aika pakotti ajattelemaan omaa yrittäjyyttäni, siitä saamaani kokemusta, varmuutta, vapautta ja sitä mitä muuta haluaisin saavuttaa. Silloin sain ensimmäisen kerran idean Ammattistailaaja -verkkokurssista.
  • 2022 päätin keskittää omat voimavarani omaan hyvinvointiini, perheeseeni ja tasapainoiseen arkeen. Edelleen tietenkin jatkoin stailaamista, mutta oman hyvinvoinnin ehdoilla, joten stailausten määrä väheni. Palveluyrittäjyys yksinyrittäjänä voi olla myös raskasta, kun tunnit vuorokaudessa ei riitä. Päätin, että on aika alkaa työstämään  Ammattistailaaja -verkkokurssia! Paras päätös yrittäjän urallani!
  • 2023 on aika viedä kokemukseni uudella tavalla käytäntöön ja antaa siitä eteenpäin. Ammattistailaaja -verkkokurssi on unelmieni täyttymys ja tiedän sen olevan sitä myös kurssia tarvitseville ♥ 

 

My Methods

Find inner peace and live a more balanced life.

My method for living a more peaceful life is simple and easy to follow. It combines everything you need to align the body and the mind for total balance.

Meditation

Try a class

Yoga

Try a class

Healthy Eating

Try a class

Try my methods for free

Not sure if this approach is right for you? Try it out risk-free for 7 days.