Hei, olen Jaana.

Stailausstudion perustaja ja ammattistailaaja yrittäjä. 

Olen tehnyt asuntojen myyntistailausta keväästä 2017 asti ja olen stailannut jo noin 2000 kotia. Noiden vuosien ajalta minulle on siis kertynyt paljon kokemusta ja tietoa asuntojen stailaamisesta. 

Oma tieni ammattistailaajaksi on ollut yhtä oppimista, mutta sen ei tarvitse olla sitä kaikille. Näiden kuuden vuoden aikana olen saanut seurata, kun asuntojen  myyntistailausten kysyntä on moninkertaistunut ja mukaan on tullut paljon uusia elementtejä. Nyt haluan tehdä stailaajan ammattia tunnetummaksi ja auttaa muitakin pääsemään alalle.

Tässä vielä oma polkuni ammattistailaajaksi pähkinänkuoressa:

 • 2012 aloitin bloggaamisen ja sisustusvalokuvien ottamisen. Blogin myötä pääsin verkostoitumaan monenlaisissa tapahtumissa ja yllättäen huomasin, että sisustusala kiehtoo minua koko ajan enemmän. Aloin haaveilemaan alanvaihdosta.
 • 2015 syksyllä jäin opintovapaalle tehohoitajan töistä ja aloitin sisustusartesaani -opinnot. Opiskelun aikana sain perusvälineitä sisustusalalla toimimiseen, mutta en tarkalleen tiennyt mitä haluaisin tehdä valmistumisen jälkeen.
 • 2017 keväällä, kun valmistuminen oli lähellä, pääsin aiemmin syntyneiden verkostojen ansiosta kokeilemaan stailaajan töitä kevytyrittäjänä. Minulla ei ollut päivääkään kokemusta stailaajan ammatista, mutta sisustusvalokuvausta harrastaneena minulla oli siihen jonkinlaiset edellytykset. Stailauspalvelulle oli kysyntää, joten viimein tiesin mitä haluaisin tehdä valmistumisen jälkeen.
 • 2017 toukokuussa valmistuin Sisustusalan artesaaniksi ja samaan aikaan irtisanouduin teho-osaston sairaanhoitajan työstä.
 • 2017 kesäkuussa perustin nykyisen yritykseni. Aluksi tarjosin sekä stailauspalveluja, sisustussuunnittelua ja sisustuskonsultaatioita. Ensimmäinen vuosi oli yhtä opettelua. Piti opetella itse työtä, yrittäjyyttä, välitysalan käytäntöjä, asiakaspalvelua ja ajanhallintaa.
 • 2018-2020 stailausten määrä jatkoi kasvuaan ja stailauspalvelut laajeni. Liikevaihto kasvoi vuosi vuodelta ja olin saavuttanut laajan asiakaskunnan.
 • 2020 olin saanut jo hyvin kokemusta stailaajan ammatista. Poikkeuksellinen aika pakotti ajattelemaan omaa yrittäjyyttäni, siitä saamaani kokemusta, varmuutta, vapautta ja sitä mitä muuta haluaisin saavuttaa. Silloin sain ensimmäisen kerran idean Ammattistailaaja -verkkokurssista. 
 • 2020 kevät näytti ensin kaikille hyvin epävarmalta ajalta, mutta välitysalalle se toikin lopulta lisää töitä, joten stailausten määrä räjähti jossain vaiheessa. Aikaa ei siis ollut vielä rakentaa kurssia, vaan piti keskittyä täysillä stailaajan työhön. 
 • 2022 alkuvuoteen mennessä olin tehnyt jo pitkään töitä yksinyrittäjänä ja tuntui, että piti hieman hellittää töiden suhteen. Päätin keskittää omat voimavarani omaan hyvinvointiini, perheeseeni ja tasapainoiseen arkeen. Edelleen tietenkin jatkoin stailaamista, mutta oman hyvinvoinnin ehdoilla, joten vähensin stailausten määrää. Palveluyrittäjyys yksinyrittäjänä voi olla myös raskasta, kun tunnit vuorokaudessa ei riitä. Kun olin saanut kerättyä taas uusia voimavaroja, päätin että on aika alkaa työstämään  Ammattistailaaja -verkkokurssia. Paras päätös yrittäjän urallani.
 • 2023 tammikuussa aloitti ensimmäinen Ammattistailaaja-opiskelijaryhmä, huikeat 24 oppilasta heti alussa!
 • Ammattistailaaja-verkkokurssi on lanseerattu vuonna 2023 jo kolme kertaa ja palaute on ollut ihanaa. Seuraava ryhmä aloittaa alkuvuodesta 2024. Olisitko sinä mukana syksyn Ammattistailaajaryhmässä? ♥

 

Tutustu Ammattistailaaja-verkkokurssiin

My Methods

Find inner peace and live a more balanced life.

My method for living a more peaceful life is simple and easy to follow. It combines everything you need to align the body and the mind for total balance.

Meditation

Try a class

Yoga

Try a class

Healthy Eating

Try a class

Try my methods for free

Not sure if this approach is right for you? Try it out risk-free for 7 days.