AMMATTISTAILAAJA -VERKKOKURSSI

Valmennus asuntojen myyntistailaaja -yrittäjäksi

 

Kiinnostaisiko asuntojen myyntistailaajan työt, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Ammattistailaaja -verkkokurssi on tehty juuri tuohon tarpeeseen, sillä vastaavaa kurssia ei ole aiemmin ollut olemassa.

Kev√§√§n kurssi alkaa 13.5.2024, yhteydenotot [email protected]

Seuraavan kerran kurssi on saatavilla syksyllä 2024.

Nyt kun olet täällä, kysyn sinulta;

 

Oletko haaveillut pääseväsi tekemään asuntojen myyntistailausta, mutta et tiedä tarpeeksi stailaajan työstä eikä harjoittelupaikkoja löydy? 

 

Haluaisitko tarjota stailauspalveluja osana yritystäsi, mutta et tällä hetkellä pysty sitä tekemään koska sinulla ei ole tietoa työnkuvasta ja siitä mitä se tarvitsee?

 

Rakastatko stailattujen kuvien rakentamista ja haluaisit tehdä sitä sivu- tai päätyönäsi, mutta et tiedä kuinka aloittaisit? 

 

Jos vastasit johonkin kysymyksistä KYLLÄ, Ammattistailaaja –verkkokurssi on juuri sinua varten.

Kurssin sisältö näyttää tältä

Ammattistailaaja ‚Äďverkkokurssilla kerron kaiken mit√§ sinun tarvitsee tiet√§√§ aloittaaksesi asuntojen myyntistailaajan ty√∂t osana yrityksesi toimintaa. Perusasiat oppimalla p√§√§set kiinni k√§yt√§nn√∂n ty√∂h√∂n ja siten pystyt rakentamaan itsellesi oman uniikin stailaajan k√§denj√§ljen.¬†Kurssin moduulit avautuvat 7¬†viikon aikana, joten kurssin pystyy hyvin k√§ym√§√§n l√§pi opintojen tai t√∂iden ohessa. Ensimm√§isell√§ viikolla avautuu kaksi moduulia, jonka j√§lkeen kerran viikossa avautuu aina uusi aihe.¬†Kurssimateriaali on k√§yt√∂ss√§si puolen vuoden ajan, joten kurssin voi k√§yd√§ l√§pi omaan tahtiin.

STAILAUKSEN PERUSTEET

Ennen stailaustyöhön perehtymistä tutustutaan stailauksen perusteisiin. Miksi stailataan ja mitä stailaukselta odotetaan?

MYYNTISTAILAUS ASUTTUUN ASUNTOON

Stailaustyössä vastaan tulee monenlaisia koteja ja kaikissa pitää osata toimia. Tässä moduulissa käydään läpi kaikkea, mikä liittyy asutun kodin stailaamiseen.

TYHJÄN ASUNNON STAILAUS

Tässä moduulissa käydään läpi mitä eroa on kuvausstailauksella, myyntikalustuksella ja esittelyasunnon suunnittelulla. Ja tietenkin sitä miten se tyhjä asunto stailataan.

STAILAUSREKVISIITTA

Moduulissa 4 opit, mitä kaikkea stailaaja tarvitsee työssään ja kuinka paljon sekä kuinka rekvisiitat valitaan ja hankitaan.

STAILAUS X VALOKUVAUS

Asunnon myyntistailaus tehdään aina kuvia varten, joten stailaajan tulee tietää perusasiat kuvaustapahtumasta. Lisäksi eri kuvausmuodot vaikuttavat stailaajan tehtäviin, joten on tärkeää tuntea erilaiset kuvauksiin liittyvät prosessit.

KERTAUSVIIKKO

Ennen kuin syvennytään ammattistailaajan kädenjälkeen ja yrittäjyyteen perustietojen jälkeen, pidetään implementointiviikko. Sen avulla ehtii ottaa kiinni luentoja ja tehdä tehtäviä, jotta viimeisiin osioihin voi syventyä rauhassa.

STAILAAJAN K√ĄDENJ√ĄLKI

Jokaisella stailaajalla on oma kädenjälki, joka on kuin käyntikortti. Tässä moduulissa opit vahvistamaan ja kehittämään omaa kädenjälkeäsi jolla erotut muista.

AMMATTISTAILAAJA

Kun perusasiat on hallussa ja tiedät mitä asuntojen myyntistailaajan ammatti on, pystyt rakentamaan itsellesi oman stailauspalvelun. Tässä moduulissa kerron kuinka oikein pääset käsiksi stailaajan töihin. Kurssin opiskeltuasi tiedät kaiken tarvittavan, jotta sinustakin voi tulla ammattistailaaja.

 

KURSSIN J√ĄLKEEN

Kurssin jälkeen pidetään vielä yhteinen LIVE KYSELYTUNTI. Lupaan, että vastaan kaikkeen parhaani mukaan jotta opitte tällä kurssilla kaiken mahdollisen.

Kurssilta saa myös todistuksen.

LIS√ĄKSI

saat kaupan p√§√§lle my√∂s uuden STAILAAMISEN PERUSTEET luentopaketin (arvo 149 ‚ā¨)

tutustu luentopakettiin täällä

Kurssin yhteydessä saat myös nämä bonusmateriaalit käyttöösi

 

BONUS 1

Moduuli 5 yhteydessä bonuksena opas "Stailaajan vinkit somekuviin"

 

BONUS 2

Moduuli 7 yhteydessä bonuksena mentori & yrittäjyysvalmentaja Emma Ruotsalan opas
"Askeleet menestyvän yrityksen rakentamiseksi".

Kev√§√§n kurssi alkaa 13.5.2024, yhteydenotot¬†[email protected]

Seuraavan kerran kurssi on saatavilla syksyll√§ 2024¬†(hinta alkaen 820 ‚ā¨).

KERTAMAKSU

690 ‚ā¨

sis. alv. 24 %

 • 7 moduulia opetusvideoita
 • Stailaamisen perusteet luentopaketti
 • bonukset
 • yhteis√∂ kurssin osallistujille
 • LIVE kyselytunnit
 • lis√§teht√§v√§t ja oppaat

OSAMAKSU 2 kk

360 ‚ā¨ /kk

yhteens√§ 720 ‚ā¨, sis. alv. 24 %

 • 7 moduulia opetusvideoita
 • Stailaamisen perusteet luentopaketti
 • bonukset
 • yhteis√∂ kurssin osallistujille
 • LIVE kyselytunnit
 • lis√§teht√§v√§t ja oppaat

OSAMAKSU 3 kk

250 ‚ā¨ /kk

yhteens√§ 750 ‚ā¨, sis. alv. 24 %

 • 7 moduulia opetusvideoita
 • Stailaamisen perusteet luentopaketti
 • bonukset
 • yhteis√∂ kurssin osallistujille
 • LIVE kyselytunnit
 • lis√§teht√§v√§t ja oppaat

Palautteita opiskelijoilta

 

"Kiva, että joku on viimein keksinyt tehdä vain ja ainoastaan stailaamiseen keskittyvän kurssin. Muut sisustuskurssit käsittelevät yleensä niin pintapuolisesti ja nopeasti stailausaihetta. Tässä pääsi oikeasti kuulemaan ja näkemään mitä stailaajan arki on. Oli myös hyvä, että kävit videoilla yksityiskohtaisesti kuvia läpi ja selitit mitä ja miksi olet stailannut tiettyyn tilaan."

 

"Minulla oli suunnitelmissa alanvaihto ja osallistuin stailauskurssille juuri tämän takia . Mielenkiinto sisustajana kaikilla osa-alueilla kiinnostaa ja nyt olen opiskelemassa sisustajan ammattitutkintoa. Eli toimi ponnahduslautana sisustuspuolelle ja olen alanvaihdosta kovin innoissani."
 

"Tämä kurssi avasi paljon asioita myyntistailauksesta. Paljon tuli asioita, joita en ollut tullut edes ajatelleeksi, esim kuinka paljon tilaa stailaustavarat vie ja että ne tarvitsevat oikeasti kunnon varaston, jos stailausta meinaa tehdä enemmänkin. Kiva, että kurssiin voi vielä myöhemminkin palata."

"Tykkäsin erityisesti hinnoittelu osiosta! Kerrankin oli tarpeeksi kattavaa tietoa alan hinnoittelusta."

"Eilen ahmaisin jo kaikki auenneet moduulit ja vahvistui heti että oikealla kurssilla olen!"

"Hyvä kurssi olin positiivisesti yllättynyt sen monipuolisuudesta ja tiedon määrästä. Selkeä ja simppeli toteutus, oli helppo käyttää. Paljon asiaa mutta ei yhtään kuivaa kuunneltavaa."

"Lämminhenkinen ja helpostilähestyttävä opettaja, monipuoliset kurssimateriaalit, hyvin toimiva kurssialusta ja looginen moduulirakenne."

"Kiitos kurssista, sain siitä paljon inspiraatiota niin tulevaisuuden suunnitelmiin kuin ihan vain oman kodin sisustamiseenkin."

"Kiitos vielä kurssista, se toi todella paljon vinkkejä ja oppeja omaan tekemiseen!"

"Aivan ihana kurssi oli! Selkeä ja hyvät videot ja materiaalit. Lämpimästi voin suositella muillekin kurssia!"

"Kiitos mahtavasta kurssista. Olit koonnut hienosti stailauksen perusteet ja ammattilaisen vinkit ja hiljaisen tiedon yhteen. Minulle myönnettiin starttiraha ja edessäni on nyt yrityksen perustaminen sekä oppimani soveltaminen käytännössä :) Nyt vain portfolio kuvia kasaamaan!"

 

"Kiitos kurssista! T√§m√§ sis√§lsi kaiken tarvittavan kattavasti myyntistailaajan-ammatistaūü§ć"

Ehkä mietit kannattaako stailaajan työt?

Myyntistailausta voi tehdä päätyönä, mutta myös pienimuotoisesti esimerkiksi sisustussuunnittelu- ja konsultaatiopalvelujen ohella.  

Itse olen tehnyt asuntojen myyntistailausta päätyökseni jo kuuden vuoden ajan ja olen stailannut tuona aikana jo noin 2000 asuntoa! Töitä on siis riittänyt mukavasti.

Asuntojen myyntistailaus on palvelu, jonka kysyntä on ollut jatkuvassa nousussa jo useamman vuoden ajan. Stailaajia ei vain ole riittävästi. Omasta kokemuksesta tiedän että osaavia myyntistailaajia on tällä hetkellä hankala löytää myös siksi, että aiheesta ei ole ollut olemassa sopivaa koulutusta. 

MIKSI OSALLISTUA KURSSILLE?

 

Stailaajan töitä ei ole helppo aloittaa nollasta. Stailauspalvelujen yleistyttyä asiakkaatkin odottavat stailaukselta lisäarvoa myyntiin. Stailaus on palvelu, joka vie myyntikuvat sille seuraavalle tasolle, jolle myyjän resurssit eivät riitä kun kodin myyntiin liittyy paljon muutakin. Silloin stailaajan on tiedettävä millä ja miten se lisäarvo tuodaan. Jokainen valitsee mieluiten stailaajan, joka tietää mitä tekee ja pystyy tuomaan ammattitaitoa kuvaustapahtumaan.

Kurssin avulla opit ammatista kaiken tarvittavan, jotta pystyt itse aloittamaan työt ja osaat varautua erilaisiin kohteisiin. Tiedät mitä stailaajan tulee osata, tehdä kohteessa, minkälaista rekvisiittaa tarvitset, mitä kuvausmuotoja asuntokuvauksessa on ja mitä kuvaaja odottaa sinun osaavan.

Stailaajan oman kädenjäljen, toiminnan ja asiantuntemuksen rakentamiseen menee muutenkin oma aikansa - ajattele kuinka paljon helpompaa se on kun perusasiat ovat hallussa.

Sopiiko kurssi juuri sinulle?

 

Kurssi sopii erityisesti sisustusalan opiskelijoille, vastavalmistuneille ja sisustusalalla toimiville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan. 

 

Yksinkertaisesti sinulle, joka haluaisit yrityksessäsi tarjota asuntojen myyntistailaajan palveluja, mutta et tiedä ammatista tarpeeksi.

 

Kurssilla opiskellaan kaikki stailaajan ammatista sekä perehdytään siihen, kuinka oma stailauspalvelu aloitetaan.

Kurssilla vastaan seuraaviin kysymyksiin

 • Miksi asuntoja ylipäätään stailataan ja miksi stailaus on tärkeä elementti asuntojen myyntiprosessissa?
 • Kuinka stailausprosessi etenee alusta loppuun ja mitä kaikkea kuvauksissa tapahtuu?
 • Mitkä ovat stailaajan tehtävät ja mitä stailaajan tulee osata huomioida?
 • Miten stailataan tyhjä asunto? Ja miten stailataan asuttu koti?
 • Minkälaista rekvisiittaa stailaaja tarvitsee ja kuinka paljon?
 • Miten tehdään yhteistyötä valokuvaajan kanssa?
 • Kuinka aloittaa oma stailauspalvelu?

 

 

Tyytyväisyystakuu;

mikäli et ole tyytyväinen kurssin ensimmäiseen viikkoon, saat rahasi takaisin. 

Ei vielä oikea aika kurssille? Liity tästä mukaan sisäpiiriin, niin pysyt ajantasalla Stailausstudion uutisista.