AMMATTISTAILAAJA -VERKKOKURSSI

Valmennus asuntojen myyntistailaajan ammattiin

 

Kiinnostaisiko asuntojen myyntistailaajan työt, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Ammattistailaaja -verkkokurssi on tehty juuri tuohon tarpeeseen, sillä vastaavaa kurssia ei ole aiemmin ollut olemassa. 

Seuraava kurssi alkaa 15.5.2023.

Nyt kun olet täällä, kysyn sinulta;

Oletko haaveillut pääseväsi tekemään asuntojen myyntistailausta, mutta et tiedä tarpeeksi stailaajan työstä eikä harjoittelupaikkoja löydy? 

Rakastatko stailattujen kuvien rakentamista ja haluaisit tehdä sitä sivu- tai päätyönäsi, mutta et tiedä kuinka aloittaisit? 

Haluaisitko tarjota stailauspalveluja osana yritystäsi, mutta et tällä hetkellä pysty sitä tekemään koska sinulla ei ole tietoa työnkuvasta ja siitä mitä se tarvitsee?

Jos vastasit johonkin kysymyksistä KYLLÄ, Ammattistailaaja –verkkokurssi on juuri sinua varten.

Kurssin sisältö näyttää tältä

Ammattistailaaja –verkkokurssilla kerron kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaaksesi asuntojen myyntistailaajan työt.  Perusasiat oppimalla pääset kiinni käytännön työhön ja siten pystyt rakentamaan itsellesi oman uniikin stailaajan kädenjäljen. Kurssin moduulit avautuvat yksi tai kaksi kerrallaan 5 viikon aikana, joten kurssin pystyy hyvin käymään läpi opintojen tai töiden ohessa. Kurssimateriaali on käytössäsi puolen vuoden ajan, joten kurssin voi käydä läpi omaan tahtiin.

STAILAUKSEN PERUSTEET

Ennen stailaustyöhön perehtymistä tutustutaan stailauksen perusteisiin. Miksi stailataan ja mitä stailaukselta odotetaan?

MYYNTISTAILAUS ASUTTUUN ASUNTOON

Stailaustyössä vastaan tulee monenlaisia koteja ja kaikissa pitää osata toimia. Tässä moduulissa käydään läpi kaikkea, mikä liittyy asutun kodin stailaamiseen.

TYHJÄN ASUNNON STAILAUS

Tässä moduulissa käydään läpi mitä eroa on kuvausstailauksella, myyntikalustuksella ja esittelyasunnon suunnittelulla. Ja tietenkin sitä miten se tyhjä asunto stailataan.

STAILAUS-REKVISIITTA

Moduulissa 4 opit, mitä kaikkea stailaaja tarvitsee työssään ja kuinka paljon sekä kuinka rekvisiitat valitaan ja hankitaan.

STAILAUS X VALOKUVAUS

Asunnon myyntistailaus tehdään aina kuvia varten, joten stailaajan tulee tietää perusasiat kuvaustapahtumasta. Lisäksi eri kuvausmuodot vaikuttavat stailaajan tehtäviin, joten on tärkeää tuntea erilaiset kuvauksiin liittyvät prosessit.

STAILAAJAN KÄDENJÄLKI = AMMATTISTAILAAJA

Kun perusasiat on hallussa ja tiedät mitä asuntojen myyntistailaajan ammatti on, pystyt hiljalleen rakentamaan itsellesi oman uniikin kädenjäljen. Ja niin sinusta tulee ammattistailaaja! Tässä moduulissa kerron kaikki parhaat vinkkini, kuinka voit aloittaa stailaajan työt!

Palautteita opiskelijoilta

 

"Eilen ahmaisin jo kaikki auenneet moduulit ja vahvistui heti että oikealla kurssilla olen!"

"Hyvä kurssi olin positiivisesti yllättynyt sen monipuolisuudesta ja tiedon määrästä. Selkeä ja simppeli toteutus, oli helppo käyttää. Paljon asiaa mutta ei yhtään kuivaa kuunneltavaa."

"Lämminhenkinen ja helpostilähestyttävä opettaja, monipuoliset kurssimateriaalit, hyvin toimiva kurssialusta ja looginen moduulirakenne."

"Kiitos kurssista, sain siitä paljon inspiraatiota niin tulevaisuuden suunnitelmiin kuin ihan vain oman kodin sisustamiseenkin."

 

"Kiitos kurssista! Tämä sisälsi kaiken tarvittavan kattavasti myyntistailaajan-ammatistaūü§ć"

Ehkä mietit kannattaako stailaajan työt?

Myyntistailausta voi tehdä päätyönä, mutta myös pienimuotoisesti esimerkiksi sisustussuunnittelu- ja konsultaatiopalvelujen ohella.  

Itse olen tehnyt asuntojen myyntistailausta päätyökseni jo kuuden vuoden ajan ja olen stailannut tuona aikana jo noin 2000 asuntoa! Töitä on siis riittänyt mukavasti.

Asuntojen myyntistailaus on palvelu, jonka kysyntä on ollut jatkuvassa nousussa jo useamman vuoden ajan. Stailaajia ei vain ole riittävästi. Omasta kokemuksesta tiedän että osaavia myyntistailaajia on tällä hetkellä hankala löytää myös siksi, että aiheesta ei ole ollut olemassa sopivaa koulutusta. 

Seuraava kurssi alkaa 15.5.2023

Kurssin ilmoittautumisaika on ohi, mutta jos haluat vielä mukaan, laita rohkeasti viestiä [email protected]

OSAMAKSU 2 kk

270 ‚ā¨ /kk

yhteens√§ 540 ‚ā¨, sis. alv. 24 %

 • 6 moduulia opetusvideoita
 • yhteisö kurssin osallistujille
 • LIVE kyselytunnit
 • lisätehtävät ja oppaat

KERTAMAKSU

490 ‚ā¨

sis. alv. 24 %

 • 6 moduulia opetusvideoita
 • yhteisö kurssin osallistujille
 • LIVE kyselytunnit
 • lisätehtävät ja oppaat

 

 • kurssin sisällöt avautuvat 5 viikon aikana
 • kurssimateriaalit ovat käytössäsi puolen vuoden ajan

MIKSI OSALLISTUA KURSSILLE?

 

Stailaajan töitä ei ole helppo aloittaa nollasta. Stailauspalvelujen yleistyttyä asiakkaatkin odottavat stailaukselta lisäarvoa myyntiin. Stailaus on palvelu, joka vie myyntikuvat sille seuraavalle tasolle, jolle myyjän resurssit eivät riitä kun kodin myyntiin liittyy paljon muutakin. Silloin stailaajan on tiedettävä millä ja miten se lisäarvo tuodaan. Jokainen valitsee mieluiten stailaajan, joka tietää mitä tekee ja pystyy tuomaan ammattitaitoa kuvaustapahtumaan.

Kurssin avulla opit ammatista kaiken tarvittavan, jotta pystyt itse aloittamaan työt ja osaat varautua erilaisiin kohteisiin. Tiedät mitä stailaajan tulee osata, tehdä kohteessa, minkälaista rekvisiittaa tarvitset, mitä kuvausmuotoja asuntokuvauksessa on ja mitä kuvaaja odottaa sinun osaavan.

Stailaajan oman kädenjäljen, toiminnan ja asiantuntemuksen rakentamiseen menee muutenkin oma aikansa - ajattele kuinka paljon helpompaa se on kun perusasiat ovat hallussa.

Sopiiko kurssi juuri sinulle?

 

Kurssi sopii erityisesti sisustusalan opiskelijoille, vastavalmistuneille ja myös sisustusalalla toimiville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan. 

Yksinkertaisesti sinulle, joka haluaisit tehdä asuntojen myyntistailaajan töitä, mutta et tiedä ammatista tarpeeksi.

 

Kurssilla vastaan seuraaviin kysymyksiin

 • Miksi asuntoja ylipäätään stailataan ja miksi stailaus on tärkeä elementti asuntojen myyntiprosessissa?
 • Kuinka stailausprosessi etenee alusta loppuun ja mitä kaikkea kuvauksissa tapahtuu?
 • Mitkä ovat stailaajan tehtävät ja mitä stailaajan tulee osata huomioida?
 • Miten stailataan tyhjä asunto? Ja miten stailataan asuttu koti?
 • Minkälaista rekvisiittaa stailaaja tarvitsee ja kuinka paljon?
 • Miten tehdään yhteistyötä valokuvaajan kanssa?
 • Kuinka aloittaa oma stailauspalvelu?

 

 

Tyytyväisyystakuu; mikäli et ole tyytyväinen kurssin ensimmäiseen viikkoon, saat rahasi takaisin. Irtisanoutumisen myötä myös pääsy kurssialustalle evätään.

Liity tästä mukaan sisäpiiriin