uutta!

KODINSTAILAUS VERKKOKURSSI

 

Näe oma kotisi ammattistailaajan silmin

 

Haluaisitko oppia sisustamaan ja stailaamaan oman kotisi viihtyisäksi ja kauniiksi, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Olet ehkä sisustellut kotiasi jo aiemminkin, mutta et vain tiedä millä saat vietyä sisustuksen sille seuraavalle tasolle?

Kodinstailauksen verkkokurssi on tehty juuri tuohon tarpeeseen ja kurssilla keskitytäänkin käytännön vinkkeihin, joilla alat käymään oman kotisi tiloja läpi. Ei pelkkää sisustuksen teoriaa, vaan käytännön ratkaisuja kauniin sisustuksen luomiseen.

Kodinsisustaja, ehkä tunnistat jonkin näistä kohdista?

 • Sisustaminen on hankalaa, kun kaikkea ihanaa on tarjolla liikaa.
 • Samaan aikaan olet kyllästynyt sisustamaan vain ostamalla uusia sisustustavaroita.
 • Tarvitsisit konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka ne asetelmat tehdään ja kuinka kaunis petaus loihditaan.
 • Kyllästyt helposti sisustukseen ja kaipaat keinoja luoda muutosta ilman isoja hankintoja.
 • Et vain yksinkertaiseksi ymmärrä, mikä on se juttu millä saat sisustuksen tuotua uudelle tasolle.

Jos edelliset väittämät kuulosti tutulta, kodinstailaus verkkokurssi voi olla juuri sinua varten!

Kurssin käytyäsi

 • Olet oppinut helpon ja yksinkertaisen sisustamisen ja stailaamisen kaavan, jolla onnistut aina.
 • Tiedät, kuinka rakennat sisustukselle toimivan ja kauniin pohjan.
 • Tunnistat sisustuksen yleisimmät kompastuskivet, jolloin osaat myös välttää ne.
 • Osaat stailata kotisi tilat kauniisti ja viimeistellysti.
 • Pystyt oppimasi perusteella, aina kerta toisensa jälkeen, tuomaan sisustukseen aina uutta ilmettä ja sitä kaivattua pientä muutosta.
 • Kurssin avulla opit näkemään lyhyessä ajassa, mitä stailattavalle tilalle kannattaa tehdä, oman kodin sisustamisesta tulee helpompaa.

Kurssi koostuu kahdesta kokonaisuudesta. 

Ensimmäisessä osiossa opetellaan kauniin ja toimivan sisustuksen perusta ja toisessa osassa hypätään stailaamisen saloihin..!

 

KODINSTAILAUKSEN PERUSTA

Kurssin aluksi käydään läpi sisustuksen yleisimmät kompastuskivet ja kuinka vältät ne omassa kodissasi. Käymme läpi konkreettisia esimerkkejä siitä, kuinka kalusteet sijoitellaan ja mihin asioihin huomio tulee kiinnittää. Opit helpon ja yksinkertaisen sisustuksen ja stailaamisen kaavan, jolla tulet onnistumaan kerta toisensa jälkeen.

KODIN ERI TILOJEN STAILAUS

Kun ensin ollaan opeteltu luomaan toimiva pohja, aletaan käymään läpi yksityiskohtien stailaamista. Tässä osiossa käydään läpi kodin kaikkia tiloja ja opetellaan parhaat stailausvinkit. Miltä kuulostaisi oppia tekemään kauniita petauksia, upeita asetelmia ja kutsuvia tiloja? 

Miksi osallistua juuri tälle sisustuskurssille? 

Asuntojen myyntistailaajan työssäni näen viikottain lukuisia koteja, joten tunnen suomalaisten yleisimmät sisustustyylit. Samalla olen myös huomannut, kuinka tietyt ongelmat toistuu useissa kodeissa eikä sisustus ole niiden vuoksi toimiva tai viihtyisä, vaikka ne olisi helposti korjattavissa yksinkertaisilla toimilla. Ja juuri tuosta syystä, haluan tällä kurssilla näyttää ne sisustuksen yleisimmät kompastuskivet, jotta jokainen kodin sisustelija osaisi tehdä omasta kodistaan toimivan ja kauniin kokonaisuuden. 

Sinun ei tarvitse opiskella sisustussuunnittelun perusteita oppiaksesi sisustamaan omaa kotiasi, vaan voit tällä kurssilla keskittyä käytännön stailausoppeihin.

Ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina.

Ennen sitä, ilmoittaudu odotuslistalle alla olevalla kaavakkeella, näin varmistat että saat tiedot kurssista oikeaan aikaan.

Edullisempi tutustumishinta on voimassa vain vuoden 2023 loppuun saakka!

KERTAMAKSU

99 €

sis. alv. 24 %

 • normaali hinta 149 €
 • materiaalit ovat käytössäsi puolen vuoden ajan

OSAMAKSU 2 kk

55 € /kk

yhteensä 110 €, sis. alv. 24 %

 • normaali osamaksu 80 € / kk, jolloin kokonaishinta on 160 €
 • materiaalit ovat käytössäsi puolen vuoden ajan

Liity tästä mukaan kurssin odotuslistalle, niin saat lisätiedot ensimmäisten joukossa ja varmistat mukaanpääsyn tutustumishintaan. Odotuslistalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään.